Nga stacioni i trenit

I ktheni shpinen stacionit dhe hyni ne Corso del Popolo, vazhdoni drejt deri ne semaforin e dyte dhe ktheheni ne via Trieste.
Vazhdoni drejt e ne semaforin e dyte ktheheni djathtas ne via Gozzi vazhdonni anes stacionit te autobuzave, drejt deri ne semaforin e metejshem, ktheheni majtas ne via Belzoni.
Kaloni rreth 3/4  e rruges dhe ktheheni djathtas ne via Tiepolo, vazhdoni e kur rruga ndahet medysh kthehuni djathtas. Jeni ne vicolo san Massimo, vazhdoni deri sa te gjeni kishen ne te majten tuaj.

[P]