Kush jemi

ORARI PER MARZO E APRILE 2024

Nell'ambito della rassegna Musica a San Massimo:


Domenica 14 aprile 2024 - ore 17.30
Musiche di
G. F. H─NDEL, W. A. MOZART
Quartetto Musicale Barocco
Piero Toso, Serena Bicego violini
Sonia Domuschieva viola
Fernando Sartor violoncello
Giada Ballico fagotto
Francesco Finotti organo
Chiara Mario flauto

Musica a San Massimo
continuerÓ Domenica 28 aprile h 17.30
con Alessandro Cappelletto e il Quartetto Musicale Barocco


Cappella Universitaria S. Massimo
vicolo San Massi mo 2, Padova
INGRESSO LIBERO FINO A ESAURIMENTO POSTORARI PER APRILE RIMARRANNO I SEGUENTI

Domenica
ore 18.45 EUCARISTIA FESTIVA

Lunedý
ore 7.45 PREGHIERA DI LODE
ore 19.30 EUCARISTIA


Martedý ľ Mercoledý ľ Giovedý
ore 7.45 PREGHIERA DI LODE
ore 19.00 PREGHIERA DEL VESPRO

Venerdý
ore 7.45 PREGHIERA DI LODE
ore 8.00 EUCARISTIA


Ritiro a TeoloJemi nje komunitet me studente universitare, ex-studente, docente e te rritur te interesuar ne boten universitare. Vijme nga ane te ndryshme te Italise e te botes: ne kishe kemi nje perkushtim te vešante per "te larget" (shqiptare, franceze, polake, rus por edhe siciliane, puljez, kalabrez e sarde).

Jemi te animuar nga feja ne Jezu Krishtin, e besojme ne premtimin e tij "Ku janŰ dy ose tre tŰ bashkuar nŰ emrin tim, aty jam edhe unŰ, midis tyre".

Nese edhe ti i beson ketij premtimi te Zotit, ose gjithsesi je ne kerkim, atehere je e mirepritur o i mirepritur mes nesh. Mundesh, per te krijuar nje ide, ti hedhesh nje sy aktiviteteve te ketij viti, mund te zbulosh ku jemi ose si te na kontaktosh.

Bashke me Kishen e me te gjithe ata qe operojne ne pastoralen universitare te diogjezes se Padoves takohemi ne nje kishe te vogel ne qender te Padoves e kerkojme, bashke me disa klerike, te degjojme, te lutemi, te jetojme e te shpallim fjalen e Zotit.

Eshte nje eksperience here impenjative, por dhe e kendshme e argetuese: te presim.

[P]