Kush jemi

Dopo la pausa estiva la Cappella ha riaperto con L' Eucarestia domenicale il 10 settembre 2023 alle ore 18:45


Gli orari degli appuntamenti settimanali per l'anno 2023-24 saranno i seguenti:
Eucarestia domenicale: ore 18.45
Preghiera di lode: da Lunedý a Venerdý alle ore 7.45
Vespro ed Eucarestia:da Lunedý a Giovedý alle ore 19
Ogni lunedý sera alle ore 18.15: gruppo giovani.

Ritiro a TeoloJemi nje komunitet me studente universitare, ex-studente, docente e te rritur te interesuar ne boten universitare. Vijme nga ane te ndryshme te Italise e te botes: ne kishe kemi nje perkushtim te vešante per "te larget" (shqiptare, franceze, polake, rus por edhe siciliane, puljez, kalabrez e sarde).

Jemi te animuar nga feja ne Jezu Krishtin, e besojme ne premtimin e tij "Ku janŰ dy ose tre tŰ bashkuar nŰ emrin tim, aty jam edhe unŰ, midis tyre".

Nese edhe ti i beson ketij premtimi te Zotit, ose gjithsesi je ne kerkim, atehere je e mirepritur o i mirepritur mes nesh. Mundesh, per te krijuar nje ide, ti hedhesh nje sy aktiviteteve te ketij viti, mund te zbulosh ku jemi ose si te na kontaktosh.

Bashke me Kishen e me te gjithe ata qe operojne ne pastoralen universitare te diogjezes se Padoves takohemi ne nje kishe te vogel ne qender te Padoves e kerkojme, bashke me disa klerike, te degjojme, te lutemi, te jetojme e te shpallim fjalen e Zotit.

Eshte nje eksperience here impenjative, por dhe e kendshme e argetuese: te presim.

[P]